Cégünkről


Cégünk a Bonum Cars Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. elsősorban újszerű, keveset futott, még garanciális, de első nagy piaci értékvesztésén már túlesett, német márkakereskedők készletein lévő gépjárműveket ajánlja a honlapunkra látogatók figyelmébe.

Munkatársaink több éves gépjármű kereskedelmi tapasztalattal azon érdeklődőknek nyújtanak segítséget, akik újszerű, megbízható, felső kategóriás gépjármű vásárlását tervezik a közeljövőben.

Válassza ki segítségünkkel az Ön igényeinek leginkább megfelelő személygépjárművet német márkakereskedések kínálatából, úgy, hogy Önnek mindösszesen a pontos igényeit kell megosztania velünk, mi pedig Ön helyett megkeressük, leinformáljuk, beszállítjuk és akár finanszírozással és biztosításokkal együtt kulcsra készen átadjuk álmai autóját két hét alatt.

Amennyiben honlapunkon már megtalálta az Ön számára tökéletesen megfelelő gépjárművet, úgy nincs más teendője, mint az „Érdekel az autó” gombra kattintani és munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségen.

Felhívjuk kedves érdeklődőink figyelmét, hogy a hirdetéseinkben szereplő árak kulcsrakész átadási árak, melyek minden esetben tartalmazzák a szállítás költségeit, vizsgáztatási és üzembe helyezési költségeket, a vagyonszerzési illetéket valamint az ÁFÁ-t.

Bővebb tájékoztatásért és ajánlatkérésért forduljon hozzánk bizalommal.
Bonum Cars Kft.